Het Totaal traject is een verrassend en praktisch traject, verdeeld over 4 dagen met steeds 3 tussenliggende weken. Je gaat aan de slag met een persoonlijke verandervraag en krijgt uiteindelijk precies die verandering die je wenst. Tussentijds experimenteer je met opgedane technieken en vaardigheden. Je ervaart wat jou daarin wel of niet past.

We maken gebruik van een digitaal prikbord voor informatie en inspiratie zoals muziek, artikelen en filmpjes. Het prikbord is ook de plek waar je jouw inspiratie voor je mede-deelnemers kunt ‘posten’. Daarnaast werken we met een groepsapps en een ‘alert’-systeem voor korte opdrachten.

Voor dit traject zijn allerlei vormen van maatwerk, zoals teambuilding en tussentijdse coaching-on-the-job, bespreekbaar.

Voorbereiding

We starten het traject met een intakegesprek. Hierdoor krijg je al snel een beeld van jouw pijnpunten en wensen. Ook vul je onze ‘Veerkrachtig competentie scan’ in: een hulpmiddel dat inzicht geeft in de capaciteiten die je al in huis hebt om met je eigen verandervraag om te gaan en waar nog winst te halen is.

De bijeenkomsten

De bijeenkomsten kenmerken zich door praktische toepassing en ervaren, diepgang en speelsheid, breininzicht en reflectie. Kortom: we maken gebruik van het hele Breinbereiders concept. Je ervaart hoe jouw verandervraag nu voor je werkt en wat het in stand houdt. Je maakt een plan om het anders aan te pakken. Daarbij maak je gebruik van je eigen natuurlijke kwaliteiten en van die van de andere deelnemers.

Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers bedraagt 6, het maximum 12.