Je staat aan het begin van je carrière. Je bent jong, gedreven en vol ideeën over de toekomst. Je bent ambitieus en gericht op ontwikkeling. De toekomst? Een leidinggevende- of een andere meer seniore rol in een organisatie. Van nature gaat je flexibel met veranderingen om. Je wilt de kunst van het veerkrachtig veranderen onder de knie krijgen. En daarna toepassen op je loopbaan. Je bent nieuwsgierig naar de werking van het brein bij verandering.

Maar er zijn wel wat vragen en dilemma’s, zoals wellicht:

  • Fusies, reorganisaties, het nieuwe werken en ontslagrondes zijn aan de orde van de dag. Hoe zet jij in deze realiteit je natuurlijke veranderflexibiliteit effectiever en duurzamer in?
  • Je pakt alles wat op je pad komt met beide handen aan, maakt lange dagen en vindt dat vanzelfsprekend. Hoe maakt je de juiste keuzes? Hoe hou je een gezonde balans tussen werk- en privéleven?
  • Je krijgt meer en meer verantwoordelijkheden. Wat doet dat met je? Hoe hanteer je deze?
  • Je bent nieuwsgierig hoe je als (aankomend) manager of adviseur een verandering voor je medewerkers zou moeten begeleiden. Hoe verlopen veranderprocessen bij individuen? Welke kwaliteiten heb je nodig om dergelijke trajecten te begeleiden?

Breinbereiders geeft antwoord op deze vragen. En meer. Je leert ook de kennis van het brein in te zetten bij veranderprocessen.