Feedback is een belangrijke bron van -en hulpmiddel bij veranderen en samenwerken. Helaas vinden veel mensen feedback maar lastig. Of het nu over geven of ontvangen gaat. En niet zo vreemd, breintechnisch gezien bevindt feedback zich in een spanningsveld … tussen de wil om te leren en de neiging om pijn te vermijden. Hoe kan je dit spanningsveld verkleinen? En wat is het effect van online communicatie op dit spanningsveld? De SCARF methode biedt hiervoor een mooie ingang.

In deze workshop nemen we je mee in de werking van het brein en wat ‘constructieve feedback’ breintechnisch gezien inhoudt. We onderzoeken hoe je rekening kunt houden met de behoeften van het gehele brein (denk-, emotie -, en gewoontebrein) zodat de feedback die je geeft de ontvanger in de ‘willen leren-stand’ zet.

De nadruk in deze 2 uur durende workshop ligt op het zelf oefenen met en ervaren van het online geven van ‘SCARF proof’ feedback.

De workshop is een verdieping van het webinar over feedback dat Breinbereiders voor Management of Change en het IPMA heeft verzorgd.

De workshop vindt plaats op 16 juli a.s. van 09.30 – 11.30 uur.

De investering voor deze workshop bedraagt €49,- Na aanmelding ontvang je een factuur op het aangegeven factuuradres.

Meedoen?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.